27 Nisan 2009 Pazartesi

bi git artık


beyimiz Ankaragücü maçı sonrası diyor ki kaybedecek oyun ortaya koymadık kiiii. Doğru sen oyun ortaya koymadın ki kaybedecek ya da kazanacak olsun. Koca Fenerbahçe sezon başından beri bir iki istisna hariç oyun oynamadı.
Neydi Aragones'in en bilinen özellikleri?
1. Disiplin;
her maçta oyundan alınışına tepki gösterenler ve ertesi maç 11e koyulanlar, formasını yere atanlar maç bitmeden soyunma odasına gidenler vs. görmedik mi. Bu mu disiplin? Disiplinsiz Zico döneminde bir Uğur Boral hatırlıyorum oyundan alınışına tepki gösteren onu da Zico çekti yanına 10 dk konuşmuştu. Aragones disiplinli öyle mi evet evet eminim
2 Takım bol pas yapar;
Zico döneminde takım bol pas yapıyordu zaten. Kazanılan maçlarda takımın bol pası göze batıyordu. rakiplerin nasıl pasla yorulduğu falan. Bunu ilk Randers maçında görmüştüm. Takım 60 dakika pas yaptı rakip yoruldu böylece ve son 30 dakika fark gelmişti. İnter maçında atılan ilk golde de 15-16 pas yapılmıştı. Yani bu adam hazır pas yapan takımı da mahvetti. Hı ona değinmişken bu takım iki senedir Avrupada Nisan ayını görmüş bu sene belki mayıs olacaktı o ne diye bozulur ki. Niye gönderirsin Zicoyu ne diye alınır kulüp takımlarında sıfır başarı elde eden biri. Aragones gibi biri ancak 3-5 yıl şampiyon olamamış takımlara alınır ki yeniden bir takım kursun bu takım da senelerce şampiyon olsun diye. Senin takımın zaten başarılı ligde de Avrupada da Kupada da. Şimdi Ligde yokuz Avrupada yokuz kupa ile mi avunacağız yani. Aziz Başkanın derhal göndermesi gerek Aragonesi. Yeni hoca şu an alınmalı o hocayla sene bitirilmeli. O hem takıma ve lige biraz alışır hem de transferler onun istediği gibi yapılır.
İlk defa bir hocaya bu kadar tahammülsüzüm defolsun gitsin Aragones

blog comments powered by Disqus