4 Şubat 2010 Perşembe

Beyefendi


Bülent Arınç. AKP'lilere göre müthiş beyefendi bir adamdır. Şeyini şey ettiğim diyen bir adamdır ama müthiş beyefendidir. Kendisini ve partisini eleştiren yaşlı bir çiftçiyi azarlar ama müthiş beyefendidir o. Üzmeyelim onu ağlar sonra. Bülent Arınç dün de beyefendilik örneği sergileyerek meclis başkan vekili bir bayan vekilin odasını basmış ve ağzına geleni sayıp gitmiş. Ama hakikaten beyefendi.

Sonra da mağdur durumdaki Bülent Arınç basın açıklaması yapmıştır. Demiştir ki ben 5 sene yönettim. Yani bu durumda Süleyman Demirelin Tayyip Erdoğanın makamını basarak bu ülkeyi adam gibi yönet diyebilmesi normaldir, zira o da 55 sene başbabanlık yapmıştır.

Gayet beyefendi. Açıklıyor da diyor ki oda basmaya yalnız mı giderim. Hı demek oda basmanın kuralları da var. Meclis Başkan Vekili sıfatlı ve de bir bayan olan Güldal Mumcunun odasını basmak ağzına geleni saymak vs için adam toplayı gelmek gerekiyor. Özür dileriz hakikaten Bülent Arınç ağlamayın nolur bilemedik. Hı bu arada yalnız da değildi sayın demokratımız. Yanında bir de AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da vardır ama olsun oda basmak için daha çok kişi gereklidir ve Bülent Arınç beyefendidir.

Diyor ki sayın demokrat Arınç Güldal Mumcu CHPlilere MHPlilere söz veriyor. Affedin sayın Arınç bilememiş demek ki. Halbuki onlar hiç konuşmamalı. Nasılsa AKP çoğunlukta onlar azınlıkta, onların konuşmasına nasıl izin verir. Özür dileriz sayın demokrat.

Diyor ki grup toplantılarına katılıyor tarafsız olmalı. Sayın demokrat da partisinin Kayseri ve Manisa mitinglerine katılmıştı benim bir çırpıda hatırlayabildiğim. Ama hayır o katılabilir o beyefendi bir insan dünya şekeri, o kuralları ihlal etmişse vardır bir sebebi.

Diyor ki arkasından konuşmadım karşısında söylemek istedim. Beyefendilik sıfatına delikanlılığı da ekledi. Büyüksünüz hakikaten. Odasına girdiğiniz ya da bastığınızı söyleyerek sirkatin söylediniz ama olsun önemli değil beyefendisiniz bizim gözümüzde.Canının istediği yeri basabilir sonra mağdur rolü yapar biz de inanırız. Büyük beyefendi Bülent Arınç ülke sizindir demokrasi sizindir meclis sizindir halk sizindir herşey sizindir. Buna aykırı davrananlar adına özür dileriz

0 Yorum: