16 Şubat 2008 Cumartesi

Çok Şükür


Tarih : 16 Mart 2002

Fenerbahçe, Haluk Ulusoy’un, Barcelona maçı sebebiyle Roma maçı dönüşü uçakta, Galatasaray’ın Trabzonspor’la oynayacağı lig karşılaşmasını tehir etmesine tepkilidir ;

“ Erteleme kararıyla bütün ligi alt üst ettiler. Haluk Ulusoy'un keyfi hareketi devam ediyor. Kraldan çok kralcılık yapıyor.
Peki Galatasaray, Barcelona'yı yenip, çeyrek finale kalırsa ne olacak? Maçlarını yine mi erteleyecekler? Galatasaray kalan maçlarını lig bitince mi oynayacak?”

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Aziz Yıldırım'a cevap verir:

"Galatasaray'ın uluslararası alanda sürdürdüğü mücadeleyi 'milli bir dava' olarak görmeyenler, kendi milliyetçiliklerini sorgulamalıdır. "

Tarih : 17 Ekim 2002

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, F.Bahçe-Beşiktaş derbisinin ertelenmesine karşı olduklarını belirtirken, bu konudaki talepleri geri çevireceklerini söyler.
Avrupa’da haftada 3 maç oynandığına dikkat çeken Futbol Federasyonu Başkanı Ulusoy, derbinin 3 Kasım’da yapılacağını belirtip, ‘‘Her maçı ertelersek ligler bitmez’’ der ve erteleme isteğini geri çevirir, ‘‘Türk takımlarının Avrupa kupalarında başarılı olmasını istiyoruz. Ama Avrupa'da maç ertelenmesi söz konusu değil. Eğer ertelersek maç trafiği alt üst olur.



sadece bu iki olay bile senin ne biçim bir adam olduğunu göstermekte
gidişin olsun da dönüşün olmasın

0 Yorum: