15 Ocak 2008 Salı

Fenerbahçe'nin en nadide çiçeği Alex


Tek gerçek Alex gerisi masal

*Olmuyor! Olmuyor! Olmuyor! Sensiz olmuyor Alex! Dün sahadaki bütün Fenerbahçeli futbolcuları toplasanız bir Alex etmezdi!
* Maçın özeti, Alex yoksa, F.Bahçe'yi sahada yönetecek 2. bir adam yok! Takım organize olamıyor! Bloklar arasında bağlantı kopuyor ve sonuçta ilk net pozisyonunu 83'te bulan bir F.Bahçe ortaya çıkıyor!

pasFotomaç


Alex'siz olmuyor

Fenerbahçe'de Alex’in yokluğu derinden hissediliyor... İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Brezilyalı futbolcunun eksikliği, Sarı-Lacivertli ekibi özellikle hücum organizasyonları açısından son derece olumsuz etkiledi.

Fanatik


Ah Alex vah Alex!

Alex yine mumla arandı. Fenerbahçe Alex’in olmadığı 3 lig maçında 8 puan kaybetti

FENERBAHÇE, kaptanı Alex de Souza’nın sakatlığı nedeniyle oynayamadığı bir maçta daha büyük sıkıntılar yaşadı. Ligin ilk devresinde Alex’in oynamadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kayserispor’a karşı mağlup olan sarı-lacivertli takım, yine sambacısından yoksun olduğu 3 lig maçında da kazanmasına rağmen gol yollarında büyük sıkıntılar yaşamıştı. Sarı-lacivertli takım Türkiye Fortis Kupası’nda Alex’siz çıktığı iki maçta gol dahi atamamıştı. İlk kupa maçında Gaziantep’e karşı kendi sahasında oynamasına rağmen mahkum bir oyun sergileyen Fenerbahçe, 2. maçta da Kayseri deplasmanında beraberliği zor kurtarmıştı. Alex’in saktatlığının geçtiği ve önümüzdeki haftadan itibaren takımdaki yerini alacağı haberi ise taraftara müjde gibi geldi.

efsane Fotospor


Kaptansız gemi gitmiyor

FENERBAHÇE, ALEX'İN YOKLUĞUNDA YİNE PUAN KAYBETTİ, LİGDE ÜÇÜNCÜ SIRAYA İNDİ

Sarı-lacivertliler sezonun ilk yarısında yenildiği Büyükşehir Belediye karşısında ilk yarı hiç pozisyona giremedi

Alex yoksa Fenerbahçe yok; herkesin ortak kanısı. Bir kez daha bu saptama doğrulanıyordu. Onsuz olmuyor. Zico da onsuz yeni bir şey üretemiyor.

Milliyet


Yedeği olmayan tek adam

F.Bahçe, Alex de Souza’nın olmadığı maçlarda puan kaybetmeye devam ediyor.
LİGİN ikinci yarısına Belediyespor beraberliği ile giren Fenerbahçe'de herkes Alex de Souza'yı konuşuyor. İlk yarının son haftalarında üst üste elde ettiği 5 galibiyet sonrasında lider Sivasspor ile aynı puanda ikinci yarıya giren sarı lacivertliler, 2008'in ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde 2 puan kaybetti. Başta teknik direktör Arthur Zico olmak üzere, herkes kaybedilen puanı Alex'in yokluğuna bağlayarak, Brezilyalı yıldızın yerinin doldurulamadığını dile getirdi.

Bu sezon 8 maçta (6 lig- 2 kupa) forma giyemeyen Alex'in yokluğunda sarı lacivertli takım 12 puan (8 lig- 4 kupa) kaybetti. Takımının hücum gücüne önemli katkıda bulunan kaptanın yokluğunda rakip kaleye gitmekte zorlanan F.Bahçe, şampiyonluk yarışında da önemli kayıplar veriyor. Kupadaki iki maçı beraberlikle tamamlayan sarı lacivertlilerde teknik direktör Zico, dün akşam yapılan antrenman öncesi Alex ile konuşarak, bir an önce kendisinden yararlanmak istediğini vurguladı.

Hürriyet


Alex'siz 6 maçın üçü kayıp

Alex'in F.Bahçe için ne kadar önemli olduğu İstanbul BŞB maçında bir kez daha kendini gösterdi. Ligde bu sezon 6. kez forma giyemeyen Brezilyalı yıldızın olmadığı 3 maçta sarı-lacivertli takım puan kaybetti.

Sabah


Alex’siz 3 maçta 8 puan uçtu


FENER, bu sezon ligde 6 maçını Alex’ten yoksun oynarken, 3’ünde puan kaybetti. Kanarya, Sezonun ilk maçında 2-0 yenildiği Belediye ile dün de berabere kaldı. Alex’siz, Kayseri’ye de 2-1 boyun eğdi. Sambacı’nın yokluğunda kupada Gaziantep ve Kayseri ile 0-0 berabere kaldı.

Star


Alex olmadan asla

Fenerbahçe sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Brezilyalı yıldızın yokluğunda yine tekledi. Sarı-Lacivertli takım, Alex'siz çıktığı 6 maçın 3'ünde 8 puan kaybetti.

Dün Saracoğlu Stadı'nda Büyükşehir'le 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında çok önemli 2 puan yitiren Fenerbahçe'de kaptan Alex'in önemi bir kez daha ortaya çıktı. Brezilyalı futbolcunun forma giymediği karşılaşmalarda Sarı-Lacivertli takımın puan kaybı 8'e ulaştı. Fenerbahçe, bugüne kadar Alex'in forma giymediği 6 maçın ikisini kaybederken birinde de berabere kaldı.

Olimpiyat Stadı'nda yine Alex'in oynamadığı ligin ilk haftasındaki Büyükşehir maçında Kanarya, sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılarak sezona kötü girmişti. 12. haftada Kayseri'de oynanan maçta da Sarı-Lacivertli ekip rakibine 2-1 yenilmiş ve yine Alex oynamamıştı. Alex'siz Fener son olarak da dün B.Şehir'le berabere kalıp 2 puan yitirdi.

Takvim


Alex'siz olmuyor
Turkcell Süper Lig’de bu sezon altıncı kez forma giyemeyen Alex’in olmadığı 3 maçta Fenerbahçe puan yitirdi. Alex’in forma giymediği sezonun ilk haftasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında 2-0 yenilen Fenerbahçe, 12. haftada Brezilyalı oyuncusundan yoksun çıktığı Kayserispor mücadelesinden de 2-1 yenik ayrıldı. Sarı-Lacivertli ekip, Alex’in forma giymediği dün akşamki mücadelede de Büyükşehir karşısında sahadan 2-2 beraberlikle ayrılarak puan yitirmiş oldu.

Akşam


Fenerbahçe'de ister yerli ister ithal ikameyle yeri doldurulması mümkün gözükmeyen isim Alex

Radikal


Bir Alex 'in olmayışı takımı bu kadar mı etkiler? Demek etkiliyormuş...

Cumhuriyet


Fener, Alex'i arıyor

Yeniçağ


ama koşmuyooo diyenlere ithafen..

0 Yorum: